11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Ospitalitate, alegeri și ALCOOL. Viața la țară din Republica Moldova, prin...

FOTO: Ospitalitate, alegeri și ALCOOL. Viața la țară din Republica Moldova, prin lentilele aparatului de fotografiat al unui blogger RUS

Un blogger rus a vizitat, recent, Republica Moldova și a rămas impresionat de modul în care trăiesc oamenii de la sate.

Cei care locuiesc în mediul rural muncesc din greu pentru economia țării lor, se gândesc la alegerile din toamna anului 2015, notează bloggerul ”3boi”, și au de ales între a privi spre Europa sau spre Rusia.

Citește și: FOTO: Rușii PLÂNG după MOLDOVA. Ce spun nostalgicii MOSCOVEI despre BASARABIA și care sunt imaginile care-i fac să suspine de dor

Tinerii sunt, în general, pro-europeni, în timp ce vârstnicii îi sprijină pe politicienii pro-ruși.

“Rezultatul alegerilor este, deja, cunoscut, însă este greu de spus dacă schimba viaţa oamenilor de la ţară. Probabil vor fi la fel de ospitalieri şi veseli. Vor găti mâncăruri gustoase şi vor bea vin în loc de apă, este parte din cultural lor, iar acest lucru va rămâne neschimbat”, spune bloggerul rus, conform English Russia.

Citește și: FOTO: RUȘII au ajuns să SUSPINE de dorul turiștilor. Ce fac ELEVELE RUSOAICE pentru a-i seduce pe străini

Turismul nu este dezvoltat în Republica Moldova, însă bucătăria este delicioasă, iar locurile pe care le poţi vizita sunt frumoase, mai spune bloggerul, care a fost foarte încântat de de faptul că localnicii vorbesc bine limba rusă.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, ce fotografii a realizat ”3boi” în Republica Moldova și cum elogiază acesta viața la țară de peste Prut.

Citește și: FOTO: MOSCOVA a UMILIT Europa. Ce s-a întâmplat la primul zbor al avionului Tu-144

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă