11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Inedită armonie a contrastelor - BoConcept a lansat o noua colecţie...

FOTO: Inedită armonie a contrastelor – BoConcept a lansat o noua colecţie de mobilier şi accesorii pe 2014

BoConcept anunţă lansarea catalogului şi a noii colecţii de mobilier şi accesorii pentru 2014, definită de stilul urban, caracteristic retailerului danez.

Începând cu luna septembrie, cei interesaţi de decoraţiuni şi amenajări în stilul amintit vor putea găsi mai multe culori, combinaţii de forme şi alăturări inedite în concept store-ul BoConcept din Galeria Mobexpert Băneasa, unde s-a desfăşurat şi evenimentul de lansare.

Principala caracteristică a colecţiei pentru 2014 o reprezintă fuziunea armonioasă a contrastelor. Un adevărat melanj de culori reci şi calde, de suprafeţe naturale şi din metal, de lemn şi nuanţe neon, de suprafeţe nefinisate şi lustruite, care sugerează împletirea nordului cu sudul, definesc noile piese de mobilier şi accesorii BoConcept.

Lumea logică a geometriei şi a ştiinţei este amestecată cu cea ilogică, artistică şi ireală, a creativităţii şi imaginaţiei.

Regula BoConcept pentru colecţia de anul acesta este aceea că nu există nicio regulă! Metalul îndrăzneţ se combină cu betonul nefinisat, iar materialele matlasate cu imprimeurile neon.

Pentru cei mai conservatori, există şi o alternativă mai “cuminte” de amenajare, căci pentru 2014 rămâne în trend decorarea cu ajutorul combinaţiilor de nuanţe calde, ton pe ton, pentru interioarele monocromatice.

Produsele vedetă ale noii colecţii sunt canapeaua Carlton, un clasic contemporan, scaunul emblematic Hamilton, mesele cu noi forme şi în diverse combinaţii, şi biroul Cupertino, cu difuzoare integrate, care în ciuda faptului că poate avea un aspect clasic, îşi păstrează funcţionalitatea modernă: permite utilizarea boxelor cu ajutorul tehnologiei Bluetooth şi o organizare impecabilă a cablurilor.

Designerii BoConcept continuă tradiţia de a se inspira din trecut, de data aceasta aducând în contemporan cele mai bune elemente ale mai multor decade, pentru a defini un nou stil avangardist, elegant şi autentic totodată.

În colecţia de mobilier pentru anul 2014 se regăsesc şi produse deja consacrate, însă reinventate. Culorile şi materialele caracteristice colecţiilor trecute sunt redefinite şi combinate surprinzător pentru a da naştere unor soluţii de amenajare complet noi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă