15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Elena Udrea şi Dorin Cocoş AU DIVORŢAT. Ce spune Cozmin Guşă...

FOTO. Elena Udrea şi Dorin Cocoş AU DIVORŢAT. Ce spune Cozmin Guşă despre divorţ

UPDATE: Analistul politic Cozmin Guşă a comentat, la Realitatea TV, divorţul cuplului Udrea-Cocoş. El a afirmat că acest eveniment va avea un impact pozitiv asupra imaginii mediatice a fostului ministru şi că cei doi vor deveni cei mai vânaţi burlaci ai momentului.

“Cred că e pentru prima dată când comentez un asemenea eveniment, adică un divorţ. Nu aş fi vorbit dacă nu i-aş fi cunoscut atât de bine pe cei doi, având o relaţie atât de veche atât cu Dorin, cât şi cu Elena şi dacă nu aş fi convins că ceea ce au scris în acel comunicat este adevărat. Pe de o parte, sigur că e un lucru care îi priveşte doar pe cei doi şi nu poţi fi bucuros mai ales că, dacă ţin bine minte, am fost martor la momentul în care Dorin a cerut-o în căsătorie pe Elena în 2003”, a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Analistul politic a mai spus, în aceeaşi intervenţie, că cei doi vor deveni cei mai vânaţi burlaci ai momentului şi că acest eveniment va avea un efect benefic asupra imaginii mediatice a Elenei Udrea.

“Dorin are 50 de ani, Elena – 40, sunt oameni care pot să aibe în continuare opţiuni şi îşi pot reface vieţile într-un mod pozitiv, deci nu aş vedea neapărat o dramă. Toate treburile publice care i-ar fi putut afecta s-au consumat până acum. Dacă este să fim puţin tonici, probabil că vor deveni cei mai vânaţi burlac şi burlăciţă ai momentului. Vor avea extrem de mulţi pretendenţi. Presiunea mediatică asupra lui Dorin se va diminua, în timp ce asupra Elenei se va intensifica, lucru care nu este în dezavantajul ei”, a conchis analistul politic.
_ _ _ _

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au pus capăt căpăt mariajului, iar divorţul a avut loc luni la notar. 

Aceştia au precizat, într-un comunicat, că, după 10 ani, căsătoria lor a luat sfârşit pe data de 10 iunie, “în mod amiabil şi în faţa notarului”.

“Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

 

Cele mai citite

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă