14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Ciocanul lui Thor a aterizat în Piaţa Unirii din Bucureşti

FOTO Ciocanul lui Thor a aterizat în Piaţa Unirii din Bucureşti

Faimosul ciocan al zeului Thor a aterizat în Piaţa Unirii din Capitală. Ciocanul de peste 3 metri anunţă venirea zeului Thor în România, odată cu lansarea pe marile ecrane a producţiei Marvel “Thor: The Dark World/Thor: Întunericul”.

Legendele din benzile desenate Marvel susţin că ciocanul lui Thor este una dintre cele mai puternice arme din lume. Acesta a fost realizat dintr-o stea neutronică şi a fost folosit întâi de Odin, regele Asgardului.

Citeşte şi: Thor revine pe marile ecrane din data de 8 noiembrie

Pentru a primi ciocanul de la Odin, Thor a fost supus de acesta unor grele încercări, menite să îi dovedească regelui că fiul său merită să fie posesorul unei arme atât de puternice. Ciocanul îi oferă stăpânului său puteri care îi permit să controleze anumite forţe ale Universului, precum gravitaţia, vremea sau spectrul electromagnetic.

În noul film, zeul Thor (interpretat de Chris Hemsworth) porneşte într-o aventură intergalactică, alături de Jane Foster (Natalie Portman) şi Loki (Tom Hiddleston), pentru a salva universul de la întuneric etern.

Citeşte şi: FOTO Actorii din spatele super-eroilor din filmul “The Avengers”

Spectatorii devin astfel părtaşi la povestea celui mai periculos război pe care Thor l-a purtat până acum, cu un inamic căruia nici măcar Asgardul nu-i poate face faţă: Malakeith, reprezentantul răzbunător al unei rase antice.

Cele mai citite

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

Când se prăbușește șandramaua useristă nășită de rețea?

Cuvintele “stație”, “rețea”, “releu” fac parte din limbajul codat al sistemului de intelligence, decapitat - din păcate, doar temporar - zilele acestea, prin inculparea...
Ultima oră
Pe aceeași temă