20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Cine este OMUL RADIOACTIV care SFIDEAZĂ MOARTEA pentru a hrăni animalele...

FOTO: Cine este OMUL RADIOACTIV care SFIDEAZĂ MOARTEA pentru a hrăni animalele abandonate la Fukushima

Japonezul Naoto Matsumura, un fost muncitor în construcţii, în vârstă de 55 de ani, este singurul om care a rămas să locuiască în zona contaminată radioactiv de la Fukushima, pentru a avea grijă de animalele lăsate în urmă de oamenii care au fugit din calea radiaţiilor.

La început, Matsumura a părăsit zona contaminată, dar s-a întors pentru a avea grijă de propriile sale animale, pe care le abandonase în urma dezastrului.

Citește și: FOTO: RUSIA și CHINA sunt UMILITE. Cum arată și cine deține cele 20 de PORTAVIOANE care există, astăzi, în lume

Atunci când a revenit în locurile unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții, și-a dat seama că nu doar animalele sale aveau nevoie de hrană, deoarece mii de animale fuseseră abandonate și mureau de foame, conform Bored Panda.

Citește și: FOTO FABULOASE: A fost descoperit un UNIVERS PARALEL. Ce se află, de fapt, în ADÂNCURI

Bărbatul a descoperit că mii de vite au murit închise în hambare şi a eliberat din lanțuri o mulţime de câini.

Hrana pentru animale este cumpărată în întregime din banii proveniţi din donaţii, iar oamenii îl cunosc cu numele de “apărătorul animalelor de la Fukushima”.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, cine este ”omul radioactiv” care reprezintă singura șansă de supraviețuire pentru mii de animale abandonate la Fukushima.

Citește și: FOTO INCREDIBILE: Care este asemănarea dintre OAMENI și ANIMALE în fața aparatului de fotografiat

 

 

Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...

Ciolacu: S-a decis creșterea salariului minim brut la 3700 de lei de la 1 iulie

Premierul Marcel Ciolacu anunță faptul că, în urma discuțiilor cu cei din Consiliul Național Tripartit, s-a decis creșterea salariului minim la 3700 de lei....
Ultima oră
Pe aceeași temă