11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Bărbat arestat preventiv de DIICOT, pentru trafic de droguri de mare...

FOTO. Bărbat arestat preventiv de DIICOT, pentru trafic de droguri de mare risc

Un bărbat de 30 de ani din Arad a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de drguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu.

Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, inculpatul ar fi procurat în repetate rânduri din Mexic, Olanda şi Germania, droguri de risc şi de mare risc, pe care le-ar fi comercializat prin intermediul unui magazin online. Totodată, procurorii au mai stabilit că inculpatul ar fi expediat droguri unor consumatori, prin intermediul unor firme de curierat rapid sau poștă.

„La data de 23 februarie 2017, Oprea Alexandru Nicolae a fost depistat în flagrant, în Timișoara, în timp ce primea din Olanda un colet conținând 10 culturi de ciuperci halucinogene. Cu ocazia a  două percheziții în Timişoara efectuate la locuințele inculpatului a fost găsită şi ridicată  cantitatea de 15 grame mescalină, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis precum şi suma de 53.551 de lei, 1006 USD şi 20 de lire”, precizează DIICOT.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă