12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFotbaliştii Farului, testaţi în meciuri amicale

Fotbaliştii Farului, testaţi în meciuri amicale

Noul tehnician al echipei de pe litoral a stabilit trei meciuri de verificare înaintea plecării în primul stagiu de pregătire centralizat.

Gruparea constănţeană a trecut serios la treabă şi o mare parte a perioadei de pregătire este conturată. Noul antrenor al echipei de pe litoral, Viorel Tănase, şi-a intrat repede în rol şi a stabilit deja primele jocuri amicale pe care marinarii le vor disputa. Două dintre cele trei partide vor fi împotriva unor echipe de ligi inferioare, în timp ce primul joc va fi unul şcoală între componenţii lotului.

Prima partidă în care noul tehnician doreşte să vadă posibilităţile fiecărui jucător este programată sâmbătă. Lotul va fi împărţit în două echipe şi se va organiza un meci şcoală. Săptămâna viitoare se va disputa un nou amical, de această dată în compania formaţiei  Abatorul Slobozia (Liga a 4-a ialomiţeană). Meciul cu echipa din Slobozia este programat miercuri. La finalul săptămânii viitoare va avea loc ultimul joc de verificare înaintea stagiului de pregătire programat la Poiana Braşov. Trupa lui Viorel Tănase va evolua în compania formaţiei tulcene Eolica Baia. Toate cele trei meciuri vor avea loc la Constanţa, pe terenul secund din incinta stadionului „Farul”.

Tehnicianul grupării constănţene speră încă la rezolvarea unora dintre transferurile anunţate, până la plecarea în stagiul montan. Singura certitudine este aceea că fostul marinar, Dinu Todoran, contactat de oficialii constănţeni, nu mai vine la Farul deoarece şi-a găsit altă echipă. Conducătorii constănţeni nu au dat publicităţii alte nume de fotbalişti care sunt doriţi la echipă, dar, în perioada imediat următoare aceştia trebuie să îşi facă apariţia. „Îmi doresc să am lotul complet până la plecarea în primul stagiu de pregătire. Se lucrează intens la transferuri şi sper ca în zilele următoare să le concretizăm pe primele”, a declarat Viorel Tănase, antrenorul Farului. 

Viitorul vrea să împrumute jucători

Dacă Farul are un lot incomplet, liderul Viitorul Constanţa doreşte să împrumute mai mulţi jucători pentru că lotul numără mai mult de 30 de fotbalişti. Destinaţia cea mai posibilă este Callatis Mangalia, echipă cu care Viitorul are relaţii foarte bune după ce Mugurel Cornăţeanu, fost tehnician la Academia „Hagi” a demisionat. O altă echipă interesată de jucători de la Viitorul este Unirea Slobozia, care şi-a arătat interesul pentru câţiva jucători de la echipa pregătită de Cătălin Anghel.

10 jucători are în vedere Viorel Tănase pentru a transfera la Farul.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă