20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur,...

Fotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se ştie că sunt cel mai bun

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, că nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se ştie că el este cel mai bun fotbalist, potrivit Mediafax.

Întrebat despre Balonul de Aur, unde se află printre favoriţi alături de Cristiano Ronaldo şi Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: “Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasă. Nu am nevoie de acest trofeu, se ştie că eu sunt cel mai bun“.  Ibrahimovici este una dintre legendele fotbalului nordic şi poate fi inclus cu uşurinţă într-un top 5 al celor mai prolifici jucători de la ora actuală.

Zlatan Ibrahimovici a marcat primul gol al victoriei formaţiei Paris Saint-Germain, scor 2-1, în faţa echipei Olympiakos Pireu, în etapa a V-a a grupei C a Ligii Campionilor şi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid) în clasamentul golgheterilor din acest sezon al competiţiei, ambii având câte opt reuşite.

În urma acestei victorii, Paris Saint-Germain şi-a asigurat calificarea de pe primul loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cele mai citite

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...

Lookman Ademola(t) recordul lui Leverkusen. Trofeul Europa League merge la Bergamo

Formația italiană Atalanta Bergamo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața nemților de la Bayer Leverkusen și a cucerit în premieră trofeul Europa...

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă