23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFotbal: CFR Cluj câştigă Supercupa României

Fotbal: CFR Cluj câştigă Supercupa României

Campionana României, CFR Cluj, şi-a adjudecat al şaptelea trofeu intern din ultimii trei ani câştigând Supercupa, scor 4-2 după executarea loviturilor de departajare, în faţa Unirii Urziceni.

Scorul după 120 de minute a fost 2-2, iar la penalty-uri a ieşit în faţă portarul portughez Nuno Claro, care a apărat trei execuţii ale ialomiţenilor.

În total, din opt lovituri de la 11 metri au fost concretizate doar două, de către clujeni, jucătorii Unirii ratând toate cele patru penalty-uri.

Au transformat Felice Piccolo şi Emil Dică. Au ratat: Gabriel Mureşan, Laurenţiu Marinescu, Vasile Maftei, Ciprian Deac, Pablo Brandan şi Petre Marin.

Meciul a fost unul cu ritm, CFR dominând în cea mai mare parte a timpului partida disputată, de altfel, pe teren propriu.

Jucătorii lui Mandorlini au deschis scorul prin angolezul Dominique Kivuvu, în minutul 13, însă tot mijlocaşul defensiv a readus Unirea Urziceni în meci după ce a “comis” un autogol hilar în minutul 53.

Jocul a ajuns în prelungiri, unde ialomiţenii au marcat primii, prin Laurenţiu Marinescu, în minutul 98, dar gazdele au egalat şapte minute mai târziu, prin Deac, care a profitat de acţiunea excelentă a atacantului croat Bjelanovici.

Chiar dacă a ratat un penalty la loviturile de departajare, Deac a fost declarat omul meciului.

Echipele de start: 

CFR Cluj: Nuno Claro – Panin, Picollo, Cadu, Edimar- Kivuvu, Muresan Gabi, Culio- Hora, Bjelanovic, Deac

Rezerve: Stancioiu, Tony, Dani, Dica, Traore, Alcantara, Bud

Unirea: Arlauskis – Dan Matei, Maftei, Galamaz, Petre Marin – Marinescu, Brandan, Paraschiv – Onofras, Bilasco, Neaga

Rezerve: Grigore, Dale, Paduretu, Semedo, Bruno Fernandes, Bordeanu, Frunza.

Cele mai citite

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă