30.9 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu, la DNA

Fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu, la DNA

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii și consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, este audiat la DNA, potrivit B1 TV.

Adrian Rădulescu a dat declarații în fața anchetatorilor, timp de mai bine de o oră, într-un dosar în care are calitatea de martor. 

 Fostul consilier i-a sugerat Ioanei Băsescu să cumpere terenurile de la Nana, care au fost puse sub sechestru. 

Tribunalul Călăraşi a menţinut sechestrul pe terenul pe care fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, îl are în comuna Nana, despre care procurorii au suspiciuni că a fost retrocedat în mod ilegal.

Sechestrul a fost instituit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 16 februarie, atât pe terenul Ioanei Băsescu, cât şi pe cele ale unor inculpaţi din acest dosar.

Citește și: CSM sesizează Inspecția Judiciară, în urma declarațiilor lui Traian Băsescu

Rădulescu a precizat că nu avea de unde să știe că sunt probleme cu acele suprafețe: 

”Nu este nicio problemă acolo. Nu e treaba mea. Nu sunt procuror”, a declarat fostul consilier jurnaliștilor prezenți la sediul DNA.

Cele mai citite

Jude Bellingham, “distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc "plictisitor" în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat...

COVID-19 își face apariția în America, din nou. Cazurile au crescut

Vara a venit, iar în America virusul COVID-19 își face apariția, potrivit presei internaționale. Cazurile sunt în creștere, așa cum se așteptau experții la începutul...

Dolarul atinge, față de yen, maximul ultimilor 38 de ani

Dolarul a atins un nou maxim al ultimilor 38 de ani în raport cu yenul, investitorii speculând că autoritățile din Japonia ar putea interveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă