11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFost campion britanic la box, mort în urma unui accident

Fost campion britanic la box, mort în urma unui accident

Fostul campion britanic la box profesionist la categoria supergrea, Gary Mason, a murit în urma unui accident, după ce bicicleta cu care circula a fost lovită de o maşină, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Mason (48 de ani) se afla, joi dimineaţă, pe bicicletă, în sudul Londrei, când a fost implicat într-o coliziune cu o dubiţă. Mason a murit pe loc în urma impactului.

Poliţia metropolitană l-a reţinut pe şoferul în vârstă de 43 de ani sub acuzaţia de omor prin imprudenţă.

Totuşi, Mason s-a confruntat deseori cu probleme ale ochilor. El a avut retina dezlipită în timp ce se lupta cu Everett Martin în 1990. Mason a revenit în ring la meciul cu Lennox Lewis, dar problemele de vedere s-au agravat şi deşi a mai urcat în ring încă trei ani, în cele din urmă a decis să se retragă după zece ani de activitate.

După ce s-a retras din ring în 1994, Mason s-a apucat de rugby, evoluând în trei partide pentru echipa de rezerve a celor de la Harlequins, timp în care a reuşit şi un eseu.

De asemenea, Mason a apărut şi în show-ul de televiziune Gladiatorii, varianta britanică a show-ului Gladiatorii Americani.

Gary Mason a disputat în carieră 38 de partide, reuşind să câştige 37, dintre care 34 prin KO, pierzând una singură împotriva lui Lennox Lewis, contând pentru titlul european.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă