11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Flash

Rugaciuni pentru Flamengo

Jucatorii, antrenorul si suporterii echipei braziliene Flamengo au fost prezenti intr-o biserica din Rio de Janeiro, unde s-au rugat pentru a scapa de retrogradare, informeaza AFP. Cu opt etape inainte de finalul campionatului Braziliei, Flamengo se afla pe pozitia a 21-a, penultima in clasament, si risca sa retrogradeze. Flamengo are in palmares 28 de titluri de campioana a Braziliei. Delegatia clubului brazilian a fost prezenta la o slujba celebrata in fiecare an pe 28 octombrie, in cartierul Laranjeiras, pentru invocarea sfantului Judas Tadeo, patronul cauzelor imposibile. Slujba a fost oficiata de parintele Eusebio Scheid, care este suporter al echipei Corinthians, actual lider al clasamentului. Suporterii si jucatorii i-au cerut sfantului Tadeo sa le dea forta pentru a scapa de acest impas, la fel cum au procedat, pe aceeasi data, in 2001, 2002 si 2004. Flamengo a reusit sa evite, in acesti trei ani, retrogradarea.


20 de milioane de lire sterline pentru Cristiano Ronaldo

Clubul Real Madrid este dispus sa plateasca 20 de milioane de lire sterline pentru a-l achizitiona pe jucatorul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a anuntat cotidianul “The Sun”, citat de jurnalul “Sport”. “Se pare ca acest interes al clubului Real Madrid pentru Ronaldo este motivat, in parte, de dificultatile pe care gruparea engleza le are in privinta prelungirii contractului tanarului portughez”, noteaza “Sport”. Cristiano Ronaldo s-a transferat la Manchester United de la Sporting Lisabona, in urma cu doua sezoane, cand a semnat un contract pe cinci ani. In sezonul trecut, internationalul portughez a cerut o imbunatatire a contractului sau. Pana in prezent el a respins oferta facuta de conducerea clubului din Manchester, fiind nemultumit de termenii noului acord propus de gruparea engleza.


Dumitru Mitu a inscris pentru Dinamo Zagreb

Jucatorul roman Dumitru Mitu a inscris golul victoriei pentru Dinamo Zagreb, in partida castigata, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata fostei sale formatii, NK Rijeka, in etapa a XIV-a din campionatul Croatiei. Mitu a fost titular si a marcat in minutul 37.
Mijlocasul Constantin Galca a fost integralist la Almeria, in meciul castigat, pe teren propriu, cu scorul 5-1, impotriva formatiei Levante, in etapa a X-a din liga secunda a campionatului Spaniei. Fundasul Valentin Nastase a fost titular in partida pe care Bologna a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu Arezzo, in etapa a XIII-a din Serie B.
FC Zurich, cu Mihai Tararache integralist si fara Iulian Filipescu, suspendat, a invins, in deplasare, cu scorul de 6-1, echipa FC Thun, intr-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Elvetiei.


Mutu, doar in repriza secunda

Formatia Juventus Torino, cu Adrian Mutu pe teren aproximativ 35 de minute, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-1 (3-0), de echipa AC Milan, intr-o partida din etapa a X-a a campionatului Italiei. Mutu a intrat pe teren in minutul 58, in locul lui Mauro Camoranesi. Golurile echipei din Milano au fost inscrise de Seedorf '14, Kaka '26 si Pirlo '45, in timp ce pentru Juventus a inscris Trezeguet '76.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă