0.4 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeSpecialFiul dictatorului Gaddafi, AGRESAT în detenție. Reacția autorităților

Fiul dictatorului Gaddafi, AGRESAT în detenție. Reacția autorităților

Autorităţile libiene au iniţiat o anchetă după apariţia unei înregistrări video care surprinde agresarea de către presupuşi gardieni a lui Saadi Gaddafi, unul dintre fiii fostului dictator libian Muammar Gaddafi, relatează Mediafax

Înregistrarea pare să surprindă agresarea lui Saadi Gaddafii, extrădat din Niger în Libia anul trecut şi deţinut preventiv într-o închisoare din Tripoli în ancheta privind moartea unui fotbalist.

Citește și: Fiul dictatorului Muammar Kadhafi, condamnat la MOARTE

Autenticitatea înregistrării video nu a putut fi stabilită.

Procuratura Generală din Tripoli a anunţat lansarea unui investigaţii pentru identificarea agresorilor şi pentru aplicarea “măsurilor legale în acest caz”.

Săptămâna trecută, un alt fiu al lui Muammar Gaddafi, Seif al-Islam, a fost condamnat în contumacie, de către un tribunal din Tripoli, pentru crime de război comise în timpul revoluţiei din 2011. Seif al-Islam nu a fost prezent în instanţă, el fiind deţinut de către o fostă grupare rebelă din oraşul Zenten.

Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă