16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialO fetiță a ajuns la spital, după ce a fost rănită la...

O fetiță a ajuns la spital, după ce a fost rănită la un loc de joacă din Parcul Tei. A fost deschis un dosar penal

UPDATE 11.40: Poliţiştii şi procurorii din Sectorul 2 al Capitalei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce fetița a ajuns la spital, informează Mediafax.

 „La data de 13.09.2017, în jurul orei 19.00, prin Dispecerat 112, o unitate spitalicească a sesizat Secţia 7 Poliţie că la camera de gardă a fost prezentată o minoră, victimă a unui accident petrecut la un loc de joacă. La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, care au demarat verificările, în vederea stabilirii contextului în care s-a produs vătămarea. A fost realizată cercetare la locul producerii evenimentului şi au fost efectuate investigaţii în vederea identificării martorilor oculari", transmite Poliţia Capitalei.



O fetiță a fost rănită, miercuri seara, în Parcul Tei din Capitală, după ce chinga unui echipament de joacă s-ar fi desprins, iar copilul s-a dezechilibrat şi a căzut, informează Mediafax.

 Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului face verificări, iar la locul incidentului s-a deplasat o echipă. Totodată, pentru stabilirea cauzei incidentului, s-a luat legătură cu Administraţia Domeniului Public, Sector 2.

„Facem si noi o ancheta interne, aceste locuri se verifica săptămânal. O să vedem dacă este vina cuiva, daca este o mână criminală. Anchetăm şi, când avem ceva clar, prezentăm public", a declarate viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă