16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialFestivalul "PRO CAMPUS", incheiat cu un Grand Show

Festivalul “PRO CAMPUS”, incheiat cu un Grand Show

Studentii clujeni au avut parte, timp de o saptamana, intre 6 si 12 noiembrie, de activitatile si programele dedicate exclusiv lor, din cadrul Festivalului “PRO CAMPUS”. Ajunsa la a doua editie, manifestarea a fost organizata de “Amprenta-Advertising”, in parteneriat cu compania “Vodafone”.
Din programul evenimentului au facut parte concursuri, spectacole, conferinte, competitii sportive, expozitii, concerte si party-uri, totul culminand cu un super-spectacol de fi-nal. La “PRO CAMPUS” sesiunea nu a fost motiv de ingrijorare pentru studenti, pentru ca au existat cinci petreceri, cu intrare libera, in cinci dintre cele mai apreciate locuri de distractie din Cluj-Napoca.
De asemenea, conferintele si trainingurile festivalului, care au avut loc la Casa de Cultura a Studentilor, au abordat teme de maxim interes pentru tineri: publicitate, resurse umane, relatii publice, marketing sau perspective juridice. De luni pana vineri invitati ca Robert Rekkers – Presedintele Bancii “Transilvania”, Viorel Dima – Regional Director Marketing “Vodafone”, Alina Tudose – Brand Strategy and Communications Manager “Vodafone”, Cristina Mitrica – trainer ANSIT, Anca Rarau – Director Marketing Banca “Transilvania”, Vasile Dancu – prof. dr. la Universitatea din Bucuresti, sau Lucia Morariu – Director General “Eximtur” au intrat in dialog cu studentii. Aceasta initiativa si-a propus sa raspunda dorintei tinerilor de a acumula informatie de specialitate.
Casa de Cultura a Studentilor a gazduit si galele “Autumnalia”, care au programat zi de zi spectacole de divertisment, cu teatru studentesc, proiectii ale filmelor premiate in cadrul festivalelor de gen, expozitii de arta fotografica, dans modern sau de societate, spectacole folclorice si concerte sustinute de cele mai in voga trupe studentesti.
Super-spectacolul care a incheiat festivalul Ð “PRO CAMPUS GRAND SHOW” – a fost unul de zile mari. Evenimentul, care s-a desfasurat la Sala Sporturilor “Horia Demian” din oras, a cuprins concertele trupelor “DJ Project” si “Suie Paparude”, avandu-i ca maestri de ceremonii pe Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la “Radio 21”.
Evenimentul a mai inclus concursul “Miss PRO CAMPUS”, show-ul majoretelor din trupa “MADNESS”, de la UMF si cel al trupei de brake-dance “New Style”, care au ridicat sala in picioare. Castigatoarea locului I la “Miss PRO CAMPUS” a fost Dalia Ciubuca, studenta in anul II la Facultatea de Stiinte Politice.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă