14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialEXPLOZII BOSTON. Departamentul Justiţiei dezminte arestatea unui suspect

EXPLOZII BOSTON. Departamentul Justiţiei dezminte arestatea unui suspect

UPDATE. Departamentul american al Justiţiei neagă efectuarea unei arestări în ancheta privind atentatele din Boston.

 

Un suspect a fost arestat în investigaţia privind atentatele de la maratonul din Boston, afirmă surse citate de CNN, scrie Mediafax.

Anterior, autorităţile americane identificaseră un suspect în cazul atacurilor teroriste comise la Boston, conform unor surse din cadrul FBI.

Identitatea persoanei arestate nu a fost dezvăluită.

Potrivit unei surse din cadrul Biroului Federal de Investigaţii, suspectul a fost identificat pe baza imaginilor înregistrate de sisteme video de supraveghere.

Anterior, o altă sursă a declarat că au fost făcute “progrese substanţiale” în ancheta declanşată după exploziile de la maratonul din Boston.

Bilanţul exploziilor produse pe 15 aprilie la maratonul din Boston este de trei morţi şi 176 de răniţi.

Preşedintele Barack Obama declara marţi că exploziile sunt de natură teroristă, promiţând că vinovaţii vor fi aduşi în faţa justiţiei.

FBI tratează exploziile din Boston ca fiind atacuri teroriste, dar încă nu se ştie dacă este vorba de o organizaţie teroristă internaţională, de o grupare de pe plan intern sau de acţiunile unui individ.

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă