15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: EXPLOZIE pe stadionul din Manchester: 20.000 de oameni au fost evacuaţi

UPDATE: EXPLOZIE pe stadionul din Manchester: 20.000 de oameni au fost evacuaţi

UPDATE: Meciul care trebuia să se desfășoare duminică, pe stadionul Old Trafford, a fost amânat din cauza unui pachet uitat de o firmă de securitate, informează AFP, citat de Agerpres.

Reprezentanții poliției au precizat că pachetul a fost uitat de o firmă privată la finalul unui exerciţiu de securitate, care a avut loc în urmă cu cinci zile în incinta stadionului.

————–

O explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford, după descoperirea unui pachet suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League, informează BBC.

Un pachet suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliţia din Manchester a confirmat că era vorba de un telefon mobil lipit de ţevile de gaze.

Poliţia din Manchester a confirmat că pachetul descoperit a fost distrus într-o explozie controlată ce a avut loc chiar la stadion. BBC notează că trei maşini de pompieri au venit la faţa locului.

Stadionul Old Trafford a fost evacuat cu 10 minute înainte de startul partidei Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League. Meciul a fost iniţial amânat cu 45 de minute, după care forţele de ordine au decis că riscul disputării partidei e prea mare. 20.000 de fani erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea.

Potrivit BBC, câini special antrenaţi au fost aduşi pe stadion pentru detectarea unor potenţiali explozibili.

Meciul Manchester United – Bournemouth a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă