11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialEste posibil ca Romania sa nu participe la turneul din Iran

Este posibil ca Romania sa nu participe la turneul din Iran

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a declarat, la Craiova, ca este posibil ca nationala sa nu mai participe la turneul LG Cup, de la Teheran, din cauza problemelor politice din aceasta tara. “Este foarte posibil sa renuntam la acel turneu din Iran din cauza problemelor politice care sunt acolo. Nu-mi este teama, insa nu vrem sa riscam. Speram ca saptamana viitoare sa lamurim aceasta situatie si mi-as dori sa jucam pe acea data un meci cu o echipa din Europa calificata la turneul final al Cupei Mondiale, iar partida sa se dispute la Craiova”, a spus Piturca, care a asistat la meciul U Craiova – CS Otopeni (1-0), din Divizia B.
Selectionata Romaniei urma sa participe, in perioada 11-13 noiembrie, la turneul LG Cup, de la Teheran, la care vor mai fi prezente echipele nationale ale Iranului, statului Togo si Paraguayului, calificate la Cupa Mondiala din Germania.
Pentru deplasarea in Iran, selectionerul a convocat deja opt stranieri: Lobont, Stoican, Rat, Iencsi, Chivu, Cocis, Rosu si Mutu. Reunirea lotului este programata pe 7 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă