11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialEşec aşteptat pentru „U" Transilvania

Eşec aşteptat pentru „U” Transilvania

“U” Transilvania Cluj a fost prea mică pentru campioana României, HCM Constanţa, în etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Pregătiţi pentru o surpriză, clujenii, chiar dacă au ţinut ritmul de multe ori cu mai titraţii lor adversari, nu au reuşit să conducă nici măcar o secundă pe tabela de marcaj. Oaspeţii au preluat rapid iniţiativa şi s-au distanţat chiar şi la şase goluri în prima repriză, în principal datorită portarului Mihai Popescu, care a confirmat de ce, în acest moment, este cel mai bun om al Naţionalei României. La vestiare s-a intrat cu 8-12, iar pe fondul relaxării marinarilor şi a unui joc mult mai atent, atât în defensivă cât şi în ofensivă, al “studenţilor”, elevii lui Constantin Ştefan au reuşit să se apropie la un singur gol diferenţă.

Naţionala a jucat la Cluj

Deşi au avut de mai multe ori posibilitatea de a egala, clujenii au ratat ocaziile de a intra cu adevărat în meci, iar experienţa contănţenilor a făcut ca avantajul să se mărească iar pe tabelă. Scor final 26-21 pentru HCM, care îşi continuă cursa pentru câştigarea campionatului, în timp ce clujenii vor trebui să câştige următoarele meciuri considerate mai uşoare pentru a-şi atinge obiectivul, calificarea într-o cupă europeană. “Constanţa a meritat victoria astăzi, iar noi nu am avut luciditatea, experienţa şi şansa în anumite momente în care puteam reveni. Trebuie să fim realişti şi să spunem că am jucat împotriva a aproape toată Naţionala României. De asemenea, am stat în doar şapte oameni astăzi, iar HCM-ul a avut o bancă mult mai lungă şi asta s-a văzut”, a declarat antrenorul clujenilor, Constantin Ştefan.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă