38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialElicopter SMURD prăbușit în Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt...

Elicopter SMURD prăbușit în Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi însă trebuie să fie reduse la minimum

 Secretarul de stat Raed Arafat va pleca în republica Moldova. Arafat a transmis condoleanțe familiilor echipajului. Secretarul de stat spune că ”riscurile acestei meserii sunt asumate însă trebuie reduse la minim chiar dacă ele niciodată nu pot fi reduse la zero”.

”Condoleanțele familiilor și prietenilor colegilor noștri pe care am pierdut astăzi în tragicul accident cu elicopterul SMURD prăbușit în Republica Moldova!

În astfel de momente rămânem fără cuvinte și fără răspunsuri și ne întrebăm oare ce s-a întâmplat și de ce a trebuit să se întâmple!

Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi când ne implicăm însă aceste riscuri trebuie să fie reduse la minim chiar dacă ele niciodată nu pot fi reduse la zero. Îmi pare rău că salvatorii devin victime și rămânem neputincioși când pierdem colegi valoroși în misiuni de salvare. Nu avem de unde să știm când astfel de tragedii urmează să se întâmplă altfel poate am fi făcut totul să le prevenim”, transmite Arafat pe Facebook.

”Am lucrat mult cu colegii din Iași și din Moldova că proiectul cu Republica Moldova să fie implementat și să fie un succes și îmi pare rău că ne confruntăm din nou cu o tragedie care pune la încercare echipa și sistemul. Sunt convins că vom merge mai departe și vom salva vieți așa cum am făcut întotdeauna!”, mai spune Raed Arafat. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă