11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialElevă din Mehedinți, în stare gravă la spital, după ce a fost...

Elevă din Mehedinți, în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o maşină

O elevă a fost transportată, luni după-amiază, în stare gravă la Spitalul Judeţean Mehedinţi, după ce a fost lovită de un autoturism, pe o trecere de pietoni, din apropierea şcolii unde învaţă, informează Mediafax.

Fata, în vârstă de 12 ani, a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, pe o trecere de pietoni, copila fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Judeţene Mehedinți, Roxana Vișan.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs în timpul orelor de curs. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 15.30, în centrul orașului Strehaia.

Trecerea de pietoni pe care s-a produs accidentul se află la aproximativ 500 de metri de școala generală din Strehaia unde învață fata, care este elevă în clasa a V-a, iar accidentul s-ar fi produs în timpul orelor de curs.

Polițiștii fac cercetări la locul accidentului, în timp ce fata a fost transportată la spital în stare gravă. Medicii spun că ea a suferit un traumatism la cap.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă