30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialEddie Izzard, SHOW INCENDIAR la Bucureşti

Eddie Izzard, SHOW INCENDIAR la Bucureşti

Celebrul actor britanic Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai fenomenului de stand-up comedy la nivel mondial, susţine, luni, 29 aprilie, un show la Bucureşti. Spectacolul se ţine la Sala Palatului, iar intrarea în sală se face începând cu ora 19:00.

Show-ul din România, inclus în noul său turneu mondial, intitulat “Force Majeure”, este organizat de Livehouse, in parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Citeşte şi Show-ul Eddie Izzard, aproape SOLD OUT!

Renumit pentru aparitiile sale ca actor in filme de top precum Ocean Twelve, Ocean Thirteen, Cars 2, The Simpsons, Valkyrie sau Chronicles of Narnia, Eddie Izzard este totodata unul dintre cei mai talentati performeri de stand–up comedy, show-urile sale printre care Dress to Kill sau Glorious fiind apreciate peste tot in lume. Castigator al prestigiosului trofeu British Comedy Award in 1993, Eddie a ajuns sa fie considerat astazi unul dintre cei mai valorosi comedianti din istorie, ocupand locul 19 intr-un clasament realizat de personalitati ale industriei de profil.

În decursul carierei sale exceptionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul comediant care a sustinut un spectacol individual la legendarului Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard fiind spectatori nelipsiti ai show-urilor sale, s-au numarat personalitati impresionante printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino si chiar Madonna.

Turneul mondial “Force Majeure” cuprinde nu mai putin de 25 de tari din Europa, Asia, Africa, bifand si  aparitii in Statele  Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia.

Citeşte şi Eddie Izzard VINE în România!

Cele mai citite

Selecţionatele Danemarcei şi Sloveniei au terminat la egalitate

Danemarca și Slovenia au terminat la egalitate, scor 1-1. Danezii au deschis scorul prin Christian Eriksen în minutul 17, dar slovenii au reușit să egaleze...

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

Probleme pentru Adrian Ilie. Fostul internațional, condamnat la 8 luni de închisoare

Decizie de ultimă oră! Judecătoria Sectorului 4 București l-a condamnat pe Adrian Ilie la 8 luni de închisoare cu suspendare. Fostul atacant al Valenciei și...
Ultima oră
Pe aceeași temă