21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialEBA a atacat-o dur pe Monica Macovei, cu trimitere la Cristian Preda

EBA a atacat-o dur pe Monica Macovei, cu trimitere la Cristian Preda

Un nou scandal în PDL. Elena Băsescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaraţiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. Potrivit cotidianul.ro citat de Realitatea TV, totul s-a întâmplat pe 1 iunie, în Parlamentul European, la o întâlnire pe care europarlamentarii români au avut-o cu bursierii “Robert Schuman”. La acest incident ar fi asistat şi europarlamentarii Theodor Stolojan şi Sebastian Bodu.

“Noi, cei din PDL, ne boicotăm între noi! Monica Macovei de ce zice că cei din PDL fură? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PDL? Şi ea cu ce-şi ţine copilul la Londra? Da, ea îşi permite să vorbească orice că are pile la jurnalişti. La fel ca şi Cristian Preda”, a spus Elena Băsescu.

Jurnaliştii susţin că au intrat şi în posesia unei scrisori redactate de unul dintre participanţi şi care descria întregul eveniment. Documentul a fost trimis şi eurodeputaţilor, dar şi unui ziar bucureştean care ar fi refuzat să o publice.

Pe de altă parte, niciunul dintre europarlamentarii PDL contactaţi de cotidianul.ro nu au confirmat incidentul dintre Elena Băsescu şi Monica Macovei. Aceştia fie nu şi-au amintit nimic, fie au declarat că nu au fost prezenţi la discuţia cu pricina. Theodor Stolojan, Monica Macovei şi Elena Băsescu nu au putut fi contactaţi pentru a lămuri incidentul.

Cele mai citite

CEDO obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro unei femei transgen

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a aprobat o decizie care obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro, plus cheltuieli de...

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă