17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialDuckadam: Jucãtorii ar trebui pedepsiţi la salarii

Duckadam: Jucãtorii ar trebui pedepsiţi la salarii

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, că jucătorii sunt vinovaţi pentru acest rezultat şi ar trebui să fie penalizaţi, scrie Mediafax.

“E vina jucătorilor că s-a pierdut meciul, nu a antrenorului. Nu am făcut un joc strălucit şi cred că jucătorii ar trebui pedepsiţi la salarii”, a spus Duckadam.

Fotbalistul Iasmin Latovlevici nu a comentat înfrângerea de la Galaţi, limitându-se să spună: “Sunt distrus, sunt devastat”.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Cele mai citite

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă