26 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Republica Moldova transmite condoleanțe României

Incendiul din Colectiv. Republica Moldova transmite condoleanțe României

Premierul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta, prin care exprimă compasiunea ca urmare a tragicului eveniment produs în clubul Colectiv, informează Agerpres.

„Cu profundă tristețe am aflat despre incendiul din clubul Colectiv din București, soldat cu numeroase victime și persoane rănite. În aceste clipe de grea încercare, în numele guvernului Republicii Moldova și al meu personal, exprim sentimentele noastre de compasiune și solidaritate’, se spune în mesajul premierului interimar al Republicii Moldova.

Gheorghe Brega l-a rugat pe Victor Ponta să transmită profunde condoleanțe familiilor îndoliate.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Chișinău, Ana Taban, a declarat că Ambasada Republicii Moldova la București este în legătură permanentă cu autoritățile române pentru a afla noi informații despre tragedie, anunțând în același timp că, potrivit primelor date, nu există cetățeni moldoveni printre victimele incendiului.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă