14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialDoua campioane ale Europei merg mai departe

Doua campioane ale Europei merg mai departe

Cupa UEFA Intertoto a ajuns in faza semifinalelor, iar cele 12 echipe ramase in lupta reprezinta nume unul si unul din fotbalul european! Parca niciodata aceasta competitie nu a avut o desfasurare atat de impresionanta de forte! Probabil ca la mijloc este si exemplul celor de la Villarreal, echipa spaniola reusind doi ani consecutiv sa plece din aceasta competitie, sa o castige si apoi sa aiba un parcurs de exceptie in Cupa UEFA, acolo unde a prins chiar o semifinala!


Numai echipe de top

Meciurile-retur din turul III au “cernut” foarte bine si doar valorile mai sunt in cursa. Newcastle United, Deportivo La Coru–a, Lazio Roma, Valencia, Hamburg, Lens, Marseille, Roda Kerkrade sau Wolfsburg spera inca sa intre pe tabloul principal al Cupei UEFA prin “portita” numita Intertoto. Foste campioane ale Europei, Hamburg si Marseille au dat o importanta deosebita acestei competitii, iar o a treia fosta lidera europeana, Borussia Dortmund, a fost eliminata dramatic de Sigma Olomouc doar datorita golului marcat in deplasare de cehi.

Marea surpriza, Zalghiris Vilnius

Marea surpriza a competitiei este echipa lituaniana Zalghiris Vilnius, care in semifinale va intalni invingatoarea singurei partide disputate ieri in turul III, St. Etienne – CFR Cluj. In afara acestui meci, celelalte cinci partide din penultimul act al competitiei sunt: Deportivo La Coruna – Newcastle; VfL Wolfsburg – RC Lens; Lazio Roma – Olympique Marseille; Valencia – Roda Kerkrade si Sigma Olomouc – SV Hamburg. Meciurile-tur vor avea loc pe 27 iulie, iar returul pe 3 august.

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă