3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialDouă avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane ale companiei Ryanair s-au ciocnit uşor, miercuri, în timp ce efectuau manevre în vederea decolării de pe aeroportul din Dublin, informează Mediafax.

Un alt incident a avut loc în Dublin, când un avion al companiei Aer Lingus a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport la scurt timp după decolare.

Sute de pasageri au fost afectaţi, miercuri, de două incidente în care au fost implicate trei avioane pe aeroportul din Dublin, însă nicio persoană nu a fost rănită, relatează postul RTE.

Ryanair a precizat într-un comunicat că aripa unuia dintre avioanele sale pare să fi lovit uşor coada unui alt avion al aceleiaşi companii, pe aeroportul din Dublin. Ambele avioane se pregăteau să intre pe pistă în vederea decolării, unul spre Zadar (Croaţia) şi celălalt spre Edinburgh (Scoţia). Compania a adăugat că toţi pasagerii au fost transferaţi în alte avioane.

Într-un incident separat, un avion al companiei Aer Lingus, care decolase de la Dublin către Viena, a fost nevoit să revină pe aeroport după ce a raportat o “problemă tehnică”.

Potrivit unor surse, decizia de a reveni pe aeroport a fost cauzată de “un miros la bordul” avionului, însă compania aeriană nu a confirmat această informaţie.

Cele mai citite

Curtea de Apel Paris a refuzat predarea lui Paul al României invocând motive de procedură

Curtea de Apel din Paris a refuzat, miercuri, predarea lui Paul al României, autointitulat prinț, pe motive de procedură, respectiv că unul dintre judecători...

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Iohannis sesizează CCR cu privire la modificările prevăzute pentru legea eroilor Revoluției

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra actului normativ privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului...
Ultima oră
Pe aceeași temă