34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialDosarul Transferurilor: Jean Pădureanu a fost mutat de la Rahova la Spitalul...

Dosarul Transferurilor: Jean Pădureanu a fost mutat de la Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava. Ioan Becali şii Borcea vor fi mutaţi de la Penitenciarul Poarta Albă

UPDATE. Ioan Becali şi Cristi Borcea vor fi mutaţi de la Penitenciarul Poarta Albă la finalul perioadei de carantină, relatează B1 TV.

Cei doi vor executa detenţia în regim închis deoarece au de executat pedepse mai mari de şase ani cu executare. Potrivit noului Cod penal, ei se încadrează la sistemul de regim de detenţie închis.

Poarta Albă are două regimuri, deschis şi semi-deschis, astfel că Becali şi Borcea vor fi transferaţi la alte penitenciare.

Cei doi şi-au dorit să stea după gratii alături de Gigi Becali.

—-

Jean Pădureanu a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza problemelor de sănătate, a declarat, joi, directorul Penitenciarului Rahova, Denis Darie, conform Mediafax.

Potrivit lui Darie, la scurt timp după ce a fost adus la Spitalul Penitenciarului Rahova, Jean Pădureanu a fost transferat la Jilava, în condiţiile în care unitatea sanitară de la Rahova nu are secţie de cardiologie, ci doar chirurgie, Pădureanu având probleme cu inima.

Directorul Penitenciarului Rahova a mai spus că Mihai Stoica, George Copos şi Gheorghe Popescu stau în aceeaşi cameră, în care se mai află un alt deţinut.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, managerul general al FC Steaua Mihai Stoica şi fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa Jean Pădureanu au fost duşi, marţi seară, la Penitenciarul Rahova.

Pădureanu a fost ridicat atunci de poliţişti de la Spitalul Elias, unde era internat din 2 martie, din cauza unor probleme cardiovasculare, acesta având şi diabet.

Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali au fost încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, iar Gigi Neţoiu, la Penitenciarul Craiova.

Cele mai citite

Tren cu cel puțin 4 ore întârziere. Explicațiile CFR

Trenul IRN 472 Bucureşti Nord - Curtici, căruia ieri i s-a defectat locomotiva la Periş, înregistrând deja o întârziere estimată la două ore şi...

Vizita Familiei Regale în Finlanda: Întâlnire cu primarul orașului Tampere și comunitatea românească

Ziua de miercuri, 19 iunie 2024, a fost consacrată orașului Tampere. La Primăria municipală, Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați de primarul...

Încă două zile de caniculă. Prognoza ANM

Peste jumătate din ţară, inclusiv municipiul Bucureşti, se va afla sub avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de caniculă pe parcursul zilelor de astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă