34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialDonald Trump despre rezultatul alegerilor din SUA: Cred că Putin ar fi...

Donald Trump despre rezultatul alegerilor din SUA: Cred că Putin ar fi preferat-o pe Hillary Clinton

Preşedintele Donald Trump a susținut, miercuri, că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar fi fost mai fericit dacă Hillary Clinton, candidatul Democraţilor pentru Casa Albă în 2016, ar fi câştigat alegerile prezidenţiale, informează The Hill citat de Mediafax.

”Dacă Hillary câştiga, armata noastră era decimată, iar resursele noastre energetice ar fi devenit mult mai scumpe. Lui Putin nu-i place asta la mine”, a declarat preşedintele american într-un interviu acordat, miercuri, pentru CBS.

”De ce m-ar fi vrut Putin preşedinte? Din prima zi am vrut o armată puternică, iar el nu vrea asta”, a adăugat Trump.

Declaraţiile preşedintelui Statelor Unite vin la scurt timp după ce Donald Trump Jr. a recunoscut că s-a întâlnit cu un avocat rus ce avea conexiuni cu Kremlinul, fiindu-i promise informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă