2.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialDomeniile de internet care contin numele Michael Jackson se vand la preturi...

Domeniile de internet care contin numele Michael Jackson se vand la preturi exorbitante

Pretul unui pachet de sapte domenii de internet care contin numele Michael Jackson a ajuns ca coste, la nici trei saptamani de la moartea artistului, aproape 12 milioane de euro, potrivit anunturilor postate pe site-ului de licitatii E-Bay, citate de Newsin.

Numai pe E-Bay sunt scoase la vanzare aproximativ 1.500 de astfel de domenii, proprietarii unora dintre ele mentionand ca jumatate din suma de vanzare va fi donata, dupa tranzactie, in scopuri caritabile. Patru dintre domeniile ce pot fi cumparate sunt www.michaeljacksonphotolibrary.com, www.michaeljacksonpsychichotline.com, www.michaeljacksonpsychfriendsnetwork.com, www.michaelmoonwalkerjackson.com.

Foarte cautate sunt, de asemenea, suvenirurile care au avut legatura, mai mult sau mai putin, cu Michael Jackson. De pilda, un tricou atins de megastarul decedat pe 25 iunie este scos la licitatie pe internet pentru 1.300 de dolari.

Mult mai scump este un tricou despre care proprietarul spune ca ar purta semnatura originala a lui Jackson. Aceasta se vinde cu 15.000 de dolari, tot pe portalul international E-Bay.

Pentru o jacheta asemanatoare celei pe care o purta Michael Jackson in videoclipul piesei "Thriller" din 1984 (foto) se cere suma de 350.000 de dolari, in vreme ce o manusa folosita ca bilet de invitatie la petrecerea dedicata lansarii albumului cu acelasi nume costa 1.200 de dolari. Fanii lui Michael Jackson mai pot cumpara de pe E-Bay bilete de intrare la concertele megastarului la preturi, care ajung si la 50.000 de dolari.

Tot pe internet sunt scoase la vanzare editii ale ziarelor americane in care a fost anuntata moartea regelui muzicii pop. Un exemplar Los Angeles Times costa, de pilda, 8 dolari, fata de doar cateva zeci de centi, pretul mediu al cotidianului. Pe E-Bay sunt inregistrate aproape 1000 de astfel de oferte.

Cele mai citite

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Cum arată invazia turcilor în România: întârzieri mari la A0

Turcii care construiesc segmente din A0 au întârziat nespus de mult. Spre comparație, constructorul român UMB a început un lot cu doi ani...

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă