16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialDoi tineri au murit în timp ce erau urmăriţi de poliţişti

Doi tineri au murit în timp ce erau urmăriţi de poliţişti

Doi tineri au murit, iar trei au fost răniţi, într-un accident rutier produs în apropierea localităţii constănţene Nisipari, după ce şoferul maşinii, care avea permisul auto suspendat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un gard de beton, el încercând să scape de urmărirea poliţiştilor, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, cei cinci bărbaţi se aflau luni noaptea, în jurul orei 22.30, într-un autoturism care se deplasa dinspre comuna Nisipari DC 90 către DN 22 C.

La un moment dat, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit de gardul de beton al unei ferme.

În urma impactului, doi dintre cei trei tineri aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului au murit pe loc, în timp ce al treilea a fost rănit grav, fiind transportat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

“Maşina respectivă fusese urmărită, anterior producerii accidentului, de către un echipaj de poliţie rurală, dar şoferul scăpase de sub urmărire. Acesta fugise probabil de poliţişti pentru că avea permisul de conducere suspendat din luna mai a acestui an, când fusese prins la volan în stare de ebrietate, având întocmit şi un dosar de cercetare penală”, a precizat şeful Biroului Accidente Rutiere din cadrul SPR Constanţa, comisarul şef Tudorel Dogaru, citat de Mediafax.

Cele mai citite

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...
Ultima oră
Pe aceeași temă