-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăSpecialDoi bărbați, condamnați la închisoare pe viață pentru omorârea jurnalistei Anna Politkovskaia

Doi bărbați, condamnați la închisoare pe viață pentru omorârea jurnalistei Anna Politkovskaia

Magistrații ruși i-au condamnat la închisoare pe viață pe doi din cei cinci bărbați care au asasinat-o, în 2006, pe jurnalista rusă Anna Politkovskaia, relatează Interfax, conform Agerpres.

Politkovskaia, care se specializase în relatări și anchete jurnalistice despre corupție și abuzurile comise de autoritățile ruse, a fost împușcată mortal la Moscova în blocul în care locuia. Cinci bărbați au fost găsiți vinovați luna trecută pentru acest asasinat.

Potrivit Interfax, instanța a fost de acord luni cu cererea procurorilor privind condamnarea la închisoare pe viață pentru Rustam Mahmudov, cel care a apăsat pe trăgaci, și pentru unchiul său Lom-Ali Gaitukaev, care a organizat partea logistică a crimei. Ceilalți trei bărbați implicați în organizarea asasinatului au primit sentințe cuprinse între 12 și 20 de ani de închisoare, conform agenției RIA Novosti.

Cele mai citite

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...
Ultima oră
Pe aceeași temă