Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

EXCLUSIV RL PRINT. Liviu Dragnea e nepotul unui ofiţer care a venit în România cu tancurile sovietice

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este rudă cu un general român, fost prizonier în URSS în al doilea război mondial, care a revenit în România alături de Divizia „Tudor Vladimirescu”, unitate ce a avut o contribuţie esenţială în comunizarea Armatei Române

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2017 - 11:21

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este rudă cu un general român, fost prizonier în URSS în al doilea război mondial, care a revenit în România alături de Divizia „Tudor Vladimirescu”, unitate ce a avut o contribuţie esenţială la introducerea stalinismului în țară, sub atenta supraveghere a Anei Pauker şi a altor politruci sovietici, precum Petre Borilă, Leonte Răutu sau Valter Roman, tatăl lui Petre Roman.

Generalul, acum în vârstă de 93 de ani, a fost decorat de două ori de Ion Iliescu şi, în 2015, chiar de către Rusia lui Putin.

 

Şefii Jandarmeriei îşi ascund trecutul de securişti

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, Marin Andreiana, și adjunctul său, Ovidiu Vasilică, susțin în CV-urile oficiale că înainte de ’89 au activat ca ofițeri în unități de jandarmi, deși această Armă a fost reînființată abia în 1990.

 În realitate, cei doi au fost în perioada comunistă membri ai Trupelor de Securitate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...