21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialDirectorul general al Microsoft a vândut acţiuni de 1,33 miliarde de dolari

Directorul general al Microsoft a vândut acţiuni de 1,33 miliarde de dolari

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a vândut în această săptămână acţiuni pe care le deţinea la companie în valoare de 1,33 miliarde de dolari, pentru “diversificarea resurselor financiare”, potrivit Mediafax.

Ballmer a vândut 49,3 milioane de acţiuni Microsoft, potrivit unui document depus la US Securities and Exchange Commission. Anterior, el deţinea 408 milioane de acţiuni la producătorul de software, menţionează Microsoft.

“Am vândut o parte din titlurile deţinute la Microsoft pentru deversificarea resurselor financiare. Deşi este o problemă personală, vreau să evit orice confuzie”, a afirmat Ballmer.

El a subliniat că vânzarea acţiunilor nu trebuie privită ca o lipsă de încredere în Microsoft.

“Sunt încântat de noile noastre produse şi de potenţialul tehnologiei şi rămân fidel Microsoft”, a spus şeful gigantului software.

Ballmer este al doilea mare acţionar al Microsoft, dpă Bill Gates, deţinând în prezent titluri în valoare de 9,64 miliarde de dolari.

 

 

Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă