27.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialDirectorul Direcţiei Concesiuni din CNADNR CERCETAT disciplinar şi SUSPENDAT din funcţie

Directorul Direcţiei Concesiuni din CNADNR CERCETAT disciplinar şi SUSPENDAT din funcţie

Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a dispus cercetarea disciplinară a lui Narcis Neaga, director Direcţia Concesiuni, potrivit Agerpres.

De asemenea, pe perioada cercetării disciplinare s-a dispus suspendarea din funcţie a acestuia, urmând ca măsurile să fie luate în urma Raportului emis de Comisia de Disciplină, informează un comunicat al CNADNR remis, luni, Agerpres.

Decizia a fost luată în urma modificării documentaţiei de licitaţie pentru realizarea autostrăzii Comarnic – Braşov şi a introducerii unor cerinţe în Caietul de Sarcini, pe care va trebui să le îndeplinească firma de consultanţă căreia i se va atribui contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov (58 km), respectiv „un autoturism nou cu o valoare între 25.000 euro şi 30.000 de euro şi o sumă între 30.000 euro şi 40.000 euro pentru „sesiuni de instruire oficială în ţară/străinătate”.

Citeşte şi:

Licitaţia de consultanţă la reactualizarea studiului autostrăzii Comarnic-Braşov, BLOCATĂ a doua oară

Cele mai citite

Guvernul Ciolacu sprijină agricultura cu 4 miliarde euro

Guvernul susține producția internă de carne de porc Guvernul condus de Marcel Ciolacu continuă să sprijine agricultorii români și producția locală de produse agroalimentare, alocând...
Ultima oră
Pe aceeași temă