9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamo isi alege astazi presedintele executiv

Dinamo isi alege astazi presedintele executiv

“Caine” pur sange, Ioan Becali va fi numit astazi in functia de presedinte executiv al clubului Dinamo. Un prim-pas spre ceea ce va urma saptamanile viitoare, cand clubul din Sos. Stefan cel Mare va deveni societate pe actiuni, Ioan Becali numarandu-se printre principalii actionari, probabil prin intermediul fratelui sau, Victor. Se spune ca numirea sa in fruntea gruparii din Sos. Stefan cel Mare este cel mai important transfer realizat de Dinamo in ultimii zece ani. Bun cunoscator al fenomenului in mijlocul caruia isi desfasoara activitatea de peste 20 de ani, personalitate recunoscuta de aproape toti presedintii de mari cluburi din Europa, om prin mana caruia au trecut toti marii nostri jucatori, realizand cele mai rasunatoare transferuri din fotbalul romanesc, fostul impresar si-a propus ca principal obiectiv refacerea imaginii clubului: un fotbal “curat”, fara aranjamente, jocuri de culise si compromisuri. Ioan Becali vine si cu gandul sa alcatuiasca o noua echipa, capabila de performante pe plan intern si european. Numirea lui in functia de presedinte executiv nu poate si nu va exclude colaborarea cu firma de impresariat pe care a condus-o si de care acum se ocupa Gica Popescu si fratele sau, Victor Becali. Si transferul lui Bratu este o prima dovada in acest sens. Ioan Becali va face echipa cu Cornel Dinu, ce urmeaza sa ocupe functia de vicepresedinte executiv. O echipa care are la varf doi profesionisti si alaturi de ei pe presedintele Nicolae Badea si actionarii de marca Gigi Netoiu si Cristi Borcea. Dinamo pleaca la drum cu ganduri mari: sa devina cel mai puternic club din tara din punct de vedere financiar, iar echipa sa joace un fotbal “curat” si adevarat.

Deschid seria amicalelor cu Serif Tiraspol

Inaintea turneului de pregatire din Franta care se va desfasura intre 11 si 24 iulie Dinamo va disputa o partida amicala in Republica Moldova cu Serif Tiraspol pe data de 5 iulie. Totodata, din Franta a fost primita informatia ca partida cu formatia Monaco, pe care Dinamo trebuia sa o intalneasca pe 20 iulie, nu se va mai disputa din cauza programului incarcat pe care il are echipa antrenata de Deschamp. Cele trei partide perfectate cu Nantes, Lille si Nice raman in picioare, amicalul cu Monaco fiind inlocuit de un meci cu Chatearoux pe 22 iulie.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă