13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialDinamo are foame de rezultate, va ataca locurile de cupe europene. Cine...

Dinamo are foame de rezultate, va ataca locurile de cupe europene. Cine spune asta

FC Dinamo, în prezent ocupanta locului cinci în campionat, şi-a propus pentru acest sezon să ajungă cât mai sus în clasament, iar turul a fost unul chiar peste aşteptări pentru elevii lui Flavius Stoican. Însă Darius Buia, unul din tinerii ajunşi recent la prima echipă, spune că dinamoviştii nu se vor opri aici.

“Cu siguranţă putem prinde un loc în primele trei echipe ale campionatului, însă avem nevoie de fanii noştri pentru a reuşi. Noi mizăm pe foamea de trofee, de fotbal. Suntem mulţi tineri şi vrem să demonstrăm că ne merităm locul în echipă”, a declarat noul puşti din ofensiva dinamovistă pentru site-ul oficial al clubului.

Fiul fostului fotbalist Romulus Buia, Darius, 19 ani, a venit la echipa mare anul trecut, în sezonul precedent evoluând la echipa a doua. Mijliocaş ofensiv şi uneori atacant, Buia este încrezător la şansele echipei sale în lupta pentru un loc de cupă europeană.

“A fost o lună grea, cu multe antrenamente, dar fără această perioadă nu am putea să facem fotbal de performanţă. Suntem pregătiţi pentru meciurile oficiale. Am avut rezultate destul de bune şi în meciurile amicale şi eu zic că suntem pregătiţi.”

Buia mai spune că la Dinamo sunt condiţii foarte bune pentru a face performanţă, un ajutor pentru cei tineri fiind fotbaliştii mai experimentaţi din lot, de la care, spune Buia, ei au multe de învăţat. 

Dinamo încheie duminică stagiul de pregătire din Spania, urmând să se întoarcă în România. Campionatul se va relua pe data de 22 februarie.

Citeşte şi Dinamo a câştigat Marbella Cup, 2-0 în finala cu Goteborg

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă