13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecial„Din toată inima“ Voltaj

„Din toată inima“ Voltaj

Prezentă pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă, Voltaj a ales să folosească în clipul pentru noua lor piesă ”Din toata inima”, imagini cu peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM pe o plajă imensă, în briza mării – atmosferă pe care membrii trupei Voltaj și-au dorit să o păstreze într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui, împreună cu echipa Europa FM, au mai pregătit două surprize pentru audiența venită din toate colțurile țării: hitul lor ”De la capăt” a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii „România în direct“ de la Europa FM, care a fost primul susținător al acestei piese pe drumul ei către Eurovision. Printre cei peste 100.000 de spectatori s-au aflat și părinții lui Călin Goia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă