15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, reținut în dosarul bijuteriilor falsificate. Peste...

UPDATE. Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, reținut în dosarul bijuteriilor falsificate. Peste 1.500 parfumuri și bijuterii contrafăcute, confiscate în urma perchezițiilor

UPDATE. Fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost reținut. El va fi dus în arestul Poliției Capitalei.

UPDATE.  Polițiștii de la Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR au confiscat aproximativ 1.500 de bijuterii şi ceasuri purtând mărci consacrate susceptibile a fi contrafăcute au fost indisponibilizate în urma percheziţiilor efectuate, joi dimineaţă, în Bucureşti şi Ilfov. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 2.000.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse contrafăcute.

Șapte persoane sunt bănuite că ar fi pus în vânzare parfumuri, cosmetice și bijuterii contrafăcute. Polițiștii de la Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR au făcut joi dimineață opt percheziții în București și Ilfov. Bijuteriile au fost găsite la un depozit. Bunurile contrafăcute erau vândute pe internet, prin intermediul unui site dedicat.

”La data de 29 mai, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor efectuează 8 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele a trei persoane, la sediul a două societăţi comerciale, la două puncte de lucru dintr-un complex comercial şi la un depozit.

De asemenea, poliţiştii ridică înscrisuri de la 2 societăţi de curierat şi pun în executare 5 mandate de aducere”, informează IGPR.

Conform unor surse apropiate anchetei, bunurile erau distribuite prin intermediul site-ului www.crystalglamour.ro.Depozitul și puncetele de lucru ale celor două societăți implicate în cazul de evaziune fiscală au punctul de lucru în Dragonul Roșu, unul din ele aparținând lui Bogdan Rădulescu, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Activităţile sunt efectuate pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse contrafăcute, respectiv bijuterii şi cosmetice.

”Bunurile ar fi fost comercializate, prin intermediul unei pagini de internet, fără evidenţierea operaţiunilor în contabilitate, cei în cauză sustrăgându-se astfel de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat”, informează poliția.

Cercetările se efectuează într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Verzii se mobilizează la Bruxelles cu mesajul ”Alege curajul”

Bruxelles, 3 mai 2024 - Verzii Europeni s-au adunat astăzi pentru mitingul lor electoral sub sloganul "Alege Curajul". Candidații principali Terry Reintke și Bas...

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...
Ultima oră
Pe aceeași temă