14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialDeputatul Mircea Grosaru, înmormântat joi la Suceava

Deputatul Mircea Grosaru, înmormântat joi la Suceava

Deputatul minorităţii italiene, Mircea Grosaru, care a murit luni în urma unui infarct la vârsta de 61 de ani, va fi înmormântat, joi, în cimitirul Pacea, din municipiul Suceava, relatează Mediafax.

Trupul neînsufleţit al deputatului a fost depus la biserica Sf. Gheorghe (Mirăuţi) din municipiul Suceava, unde numeroase persoane, rude, prieteni, lideri politici, reprezentanţi ai administraţiei locale sau cunoştinţe i-au adus un ultim omagiu.

Citeşte şi: A murit deputatul minorităţii italiene Mircea Grosaru, în urma unui infarct

Deputatul Mircea Grosaru, în vârstă de 61 de ani, a murit, luni, în urma unui infarct, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Suceava.

Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a suferit un “infarct miocardic acut”, respectiv stop cardio-respirator neresuscitabil.

Într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază, reprezentanţii SJU Suceava precizează că deputatul Mircea Grosaru a venit luni, la ora 9.34, la Unitatea de Primire a Urgenţelor a unităţii medicale, fiind diagnosticat cu “sindrom coronarian acut, şoc cardiogen, bloc de ram drept recent instalat”.

Sursa citată arată că în urma investigaţiilor s-a decis internarea lui Grosaru în secţia Cardiologie – Terapie Intensivă.

“Pe fondul instabilităţii hemodinamice accentuate, pacientul a instalat stop cardio-respirator, care nu a putut fi resuscitat, în ciuda manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 11.30”, menţionează sursa citată.

Mircea Grosaru, de profesie avocat, era deputat aflat la al patrulea mandat din partea minorităţii italiene, fiind membru al Comisiei Juridice.

Grosaru, în vârstă de 61 de ani, era şi preşedintele Asociaţiei Italienilor din România.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă