17.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialDelta Studio vine în premieră la BIFE-SIM cu un brand de mobilier...

Delta Studio vine în premieră la BIFE-SIM cu un brand de mobilier 100% românesc

Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare, expune la BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă din România, o colecție de mobilier din esențe românești dezvoltată în parteneriat cu designeri și arhitecți autohtoni. Vizitatorii târgului vor putea admira în standul Delta Studio bucătăria şi baia e-MOTION care oferă posibilități variate de personalizate prin schimbarea elementelor decorative semnate de designerul Marie Nouvelle.

Formmat propune vizitatorilor târgului BIFE-SIM colecții de autor cu design și producție 100% românești. Mobilierul expus este unul modular, adaptându-se cu ușurință oricărui spațiu. Fiecare colecție Formmat se remarcă prin combinația unică dintre formă și material, design și funcționalitate, cu o preocupare sporită pentru detalii și caracteristici tehnologice. Toate produsele proiectate sunt lucrate cu măiestrie într-o fabrică din Piatra Neamț.

Brandul Formmat va fi lansat oficial în luna octombrie, însă vizitatorii târgului vor beneficia de un discount de 25% și de proiectare gratuită la achiziția oricărui produs marca Formmat

“Formmat își propune să aducă un suflu nou pieței de mobilier din România prin concepte și soluții unicat. Piesele de mobilier create de arhitecți de interior, designeri de produs și artizani în lemn reprezintă o marcă a creativității românești, premiată în cadrul mai multor competiții internaționale” a declarat Irina Androne, Brand Manager Formmat, care va fi prezentă în cadrul târgului alături de arhitecții care semnează colecțiile.

Delta Studio lansează sâmbătă, în standul 17, pavilionul C3 din cadrul BIFE-SIM, colecţia  e-MOTION, bucătărie şi baie, un proiect al arhitectului Victor Grosu. Acestea sunt personalizate cu plăci decorative create de designerul Marie Nouvelle, care va fi prezentă sâmbătă la stand alături de arhitectul Victor Grosu pentru a răspunde întrebărilor vizitatorilor. Noul concept de bucătărie, creat din lemn și esențe românești și aliniat celor mai noi tendințe și inovații din industrie, devine pretext de socializare și degustare a preparatelor tradiționale (pâine de casă, zacuscă, gemuri, vin din miere, plăcinte aburinde și multe altele).

Duminică, 20 septembrie 2015 , de la ora 13:00, Petru Buiucă, primul câştigător „MasterChef" în România, va arăta la standul Delta Studio cum se gătește românește într-o bucătărie dotată cu cele mai înalte caracteristici estetice și tehnice.

Colecțiile Formmat (OTONO, CUTIA și  BARON) vor putea fi admirate în premieră în showroom-ul Delta Studio din Strada Progresului numărul 1-3 din București, ce va fi deschis  weekendul acesta între orele 10:00 si 18:00. Arhitecţii brandului Formmat își vor prezenta colecțiile vizitatorilor aflați în căutare de soluții inteligente de amenajare, iar mobilierul din esențe românești va fi completat de gustări și degustări autohtone.

Cele mai citite

Permise de conducere „originale”, vândute pe rețelele de socializare. Trei indivizi au fost reținuți

Trei bărbaţi care promiteau doritorilor de pe reţelele de socializare permise de conducere „originale”, contra unor sume de bani cuprinse între 600 şi 1.200...

Permise de conducere „originale”, vândute pe rețelele de socializare. Trei indivizi au fost reținuți

Trei bărbaţi care promiteau doritorilor de pe reţelele de socializare permise de conducere „originale”, contra unor sume de bani cuprinse între 600 şi 1.200...

Frank-Walter Steimeier: Legea fundamentală a Germaniei a fost ‘un mare dar’ după tirania regimului nazist

Legea fundamentală a Germaniei a fost 'un mare dar' după tirania regimului nazist, a declarat joi preşedintele Frank-Walter Steimeier, cu prilejul unei ceremonii la...
Ultima oră
Pe aceeași temă