18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialDe maine ai drive-in la bauMax in Cluj

De maine ai drive-in la bauMax in Cluj

Cumparaturile pentru casa se dovedesc adesea istovitoare, mai ales cand te confrunti cu obiecte mari sau materiale de constructii. Pentru amatorii de bricolaj si mesterii profesionisti bauMax a pregatit o surpriza binemeritata.

De maine, 27 martie, toti clujenii vor putea face cumparaturi cu masina. Primul magazin de bricolaj din Cluj prevazut cu zona Drive-In isi va intampina clientii cu o gama inovatoare de servicii si produse de calitate, la cele mai mici preturi.

Pe langa accesul in magazin cu propriile autovehicule, clientii vor putea sa-si proiecteze baia perfecta cu ajutorul serviciului 3D, un serviciu modern, computerizat, care le va permite sa-si planifice interiorul dupa bunul plac, fara a risca vreun fiasco.

De asememea, magazinul din Bulevardul Aurel Vlaicu 182 introduce o zona “fierbinte” destinata finisajelor pentru pereti si pardoseli. De aici clujenii isi vor putea achizitiona parchetul si placile ceramice de o calitate exceptionala, cu o durata lunga de viata, la preturile cele mai atractive. Mai mult, sistemul de calcul computerizat prezent la raft le va permite sa-si calculeze necesarul de finisaj pentru suprafata supusa modernizarii.

Daca te numeri printre fericitii posesori ai unei cizme galbene pentru piciorul stang si achizitionezi produse in valoare de minim 50 lei din cadrul magazinului, pe langa cizma pentru piciorul drept, primesti si un talon care te inscrie automat in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Nu uita! de maine, 27 martie, cumparaturile vor fi mai placute si in continuare, asa cum te-a obisnuit, bauMax iti ofera garantia celui mai mic pret, posibilitatea achitarii produselor in rate, precum si servicii gratuite de transport al marfii.

Mai mult, acelasi personal calificat va va intampina de fiecare data pentru a va oferi consultanta si sprijin in manipularea produselor achizitionate.

Cele mai citite

Kate Middleton, declarații în legătură cu boala de care suferă, cancerul: “Fac progrese bune”

Kate, prințesa de Wales a Marii Britanii, a declarat că face progrese bune și se luptă cu boala cu care a fost diagnosticată, cancerul. Într-un...

Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală. DOCUMENT

Mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de...

Ciolacu, despre varianta Mircea Geoană, după ședința PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la începutul...
Ultima oră
Pe aceeași temă