25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialDe la lecţii dure de supravieţuire, la reţete „paşnice“ pentru masa de...

De la lecţii dure de supravieţuire, la reţete „paşnice“ pentru masa de Paşti

Pentru a celebra în stil ­propriu sărbătorile pascale, Discovery Channel și TLC le oferă telespectatorilor câteva programe de „sezon“, precum emisiuni dedicate unor poveşti inexplicabile pe care le găsim în Biblie sau reţetele dulciurilor pregătite pentru masa de Paşti de Buddy Valastro, cel supranumit „regele cofetarilor“.

Duminică, 12 aprilie, de la ora 22.00, are loc premiera emisiunii “Un ­weekend sălbatic cu Bear Grylls” avându-l ca special guest star pe ­celebrul actor britanic Stephen Fry.

Bear Grylls îl duce pe Stephen Fry într-o expediție extremă. În cele două zile pe care le vor petrece împreună în zona dificilă a Munților Dolomiți din Italia, Grylls îl va pune pe Fry să călătorească pe scara unui elicopter în zbor, să coboare pe relieful accidentat al unei cascade înalte de 150 metri, să doarmă într-un șanț și să coboare în rapel pe o stâncă. În timpul acestei călătorii, cei doi au fost surprinși de un viscol care l-a făcut pe Fry să-și aducă aminte de alte probleme dificile cu care s-a confruntat în viață, cum ar fi perioada petrecută în închisoare, tulburarea bipolară și o tentativă de sinucidere.

De la ora 23.00 este programat documentarul “Dezastre biblice”.

Aaron Paul, vedeta seriei "Breaking Bad", încearcă să explice cele mai misterioase povești din toate timpurile, pe care oamenii le tot repetă de mii de ani, despre urgii naturale trimise de zei: nori de muște, broaște sau lăcuste, furtuni distrugătoare și ape care se despart. O echipă de experți printre care și vedeta Discovery Channel, Dave Salmoni, pornește într-o misiune nebunească, pentru a trăi în mod direct toate aceste dezastre biblice. Biblia menționează mai multe asemenea dezastre produse brusc, dar prima care va fi investigată de specialiști este povestea cu apele Nilului, care s-au făcut roșii ca sângele. Cel mai lung fluviu din lume, sursa vieții în Egiptul Antic, s-a transformat atunci într-o apă imposibil de băut, plină de pești care putrezeau.

În serialul “Joaca de-a supravie­țuirea” ce va fi difuzat luni, 13 aprilie, de la ora 23.00, este programat un episod filmat în România.

Un grup de experți intră într-o adevărată competiție pe viață și pe moarte. Regulile jocului sunt următoarele – fiecare dintre experți este „vânat“ la un moment dat de ceilalți participanți. Habar nu are ce se întâmplă, căci poate fi capturat de oriunde și oricând: în drum spre serviciu, în timpul antrenamentului de la sală sau într-o cafenea. Respectivul este apoi dus într-una dintre cele mai neprimitoare regiuni ale lumii, de unde are la dispoziție 100 de ore ca să se întoarcă teafăr și nevătămat în lumea civilizată. În episodul șase al seriei, care va fi difuzat pe 13 aprilie, Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în timpul unui exercițiu militar și abandonat în apropierea unui lac din Transilvania. Terry se luptă din greu cu foametea și frigul în încercarea de a răzbate din pădurile întunecate înapoi în civilizație.

În același timp, duminică, în prima zi a Sărbătorii de Paște, începând cu ora 22.00, canalul TLC le oferă telespectatorilor cateva episoade speciale din emisiunea “Regele cofetarilor”, prezentându-le acestora câteva dintre cele mai spectaculoase torturi pregătite de echipa lui Buddy Valastro chiar de Paște. Atmosfera este de sărbătoare, chiar dacă din când în când numărul uriaș de comenzi pare să încingă lucrurile în familia lui Buddy. 

Cele mai citite

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Alertă. Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești

Unul dintre procurorii vedetă din era de glorie a DNA-ului condus de tandemul Laura Codruța Kovesi-Florian Coldea va reveni la „unitatea de elită”...

INCREDIBIL. 35.000.000 de euro un kilometru de autostradă București-Brașov

La propunerea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, Guvernul a adoptat recent o investiție exorbitantă pentru „ciotul” de 5,18 km ai tronsonului Cristian-Codlea...
Ultima oră
Pe aceeași temă