13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDan Voiculescu, mesaj de sărbători, din spatele gratiilor

Dan Voiculescu, mesaj de sărbători, din spatele gratiilor

Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a transmis un mesaj pe blogul personal, cu ocazia sărbătorilor.

"Avem nevoie de cârmaci cu demnitate, cărora să le pese de prosperitatea românilor, spirituală și materială. Au dispărut valorile fundamentale umane, cum ar fi demnitatea și compasiunea", arată Voiculescu în mesajul său.

Mesajul fondatorul Partidului Conservator

„Este greu ca de sarbatori sa nu fii langa familie si prieteni. Dar ce simt eu nu este important decat pentru cei care ma iubesc.

Pentru cetatenii Romaniei cred ca mult mai important este faptul ca nu vad directia in care merge tara lor. Avem nevoie de cârmaci cu demnitate carora sa le pese de prosperitatea romanilor spirituala si materiala.

Au disparut valorile fundamentale umane cum ar fi demnitatea si compasiunea. Ne uram intre noi, ne bucuram de esecurile compatriotilor, ne otravim sufletele.

Tara asta frumoasa si bogata are nevoie de conducatori care stiu, vor si pot sa fie in slujba ei, nu prin juraminte solemne, ci prin fapte. Oameni buni, de Paste, va rog sa respectati o singura regula de convietuire sociala, veche de cand e lumea: ”ce tie nu-ti place, altuia nu face”.

Nu uitati ca fiecare generatie are obligatia de a lasa urmasilor o societate mereu mai buna, mai solidara, mai prospera. Nu uitati ca binele individual depinde si de binele general. Imi amintesc cu placere ca primul indemn al Partidului Umanist, devenit Partidul Conservator: era fotografia unui bebelus sub care scria ”Sa fii om, copilul meu!”, arată în mesaj Voiculescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat, pe 8 august 2014, la 10 ani de închisoare, cu executare în dosarul ICA.

Voiculescu şi alte 12 persoane au fost trimise în judecată în decembrie 2008. DNA susţine că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro, iar prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă