17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCupa Davis: România a învins Israelul. Iohannis, prezent la meciul decisiv

Cupa Davis: România a învins Israelul. Iohannis, prezent la meciul decisiv

UPDATE 17.00 România a învins reprezentativa de Cupa Davis a Israelului în primul tur al Grupei I Zona Euro/Africană. Tricolorii s-au impus în număr minim de meciuri, scor general 3-0.

"Tot timpul există niște emoții la meciurile de Cupa Davis. Am fost relaxați. Am jucat cu doi jucători pe care nu-i știam foarte bine. Mă bucur că pe parcurs am reușit să-mi găsesc ritmul. Tot timpul la meciurile de Cupa Davis ai emoții… Data viitoare o să încerc să fiu mai concentrat. Am încercat să jucăm standard, să ne folosimde atuurile noastre, returul agresiv," a spus Tecău după meci. 

Meciul decisiv a fost urmărit, din tribune, de mai multe personalități, printre care președintele Klaus Iohannis sau fostul tenismen Ilie Năstase.

Citește și Primele reacții: Tecău și Mergea nu exclud să joace împreună în ATP

România va întâlni, cel mai probabil, echipa Slovaciei, în turul următor, partidă care are șanse mari să se desfășoare tot în România. Întâlnirea România – Israel a avut loc la Sala Transilvania din Sibiu.

——–

România conduce cu scorul de 2-0 Israelul, după prima zi a întâlnirii din prima rundă a Grupei I Zona Euro/Africană a Cupei Davis. Meciul decisiv poate fi cel de la dublu, în care vor evolua Horia Tecău și Florin Mergea.

Horia Tecău și Florin Mergea dispută, sâmbătă, de la ora 15.00, cel de-al treilea meci din cadrul întâlnirii împotriva dublei J. Erlich/E. Leshem.

Citește și Cupa Davis: România – Israel, reîntâlnire după 34 de ani

Rezultate România – Israel, vineri:

Adrian Ungur – Bar Tzuf Botzer 7-5, 6-3, 6-0

Marius Copil – Dudi Sela 6-7(3), 7-6(3), 6-4, 6-2

Viitoarea adversară a României se va decide din întâlnirea Slovacia – Slovenia. Slovacii conduc tot cu 2-0, iar sâmbătă au meciul care poate fi decisiv.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 783. NATO ar avea două scenarii în care să trimită trupe în Ucraina. De exemplu, dacă Rusia atacă și Republica...

Conducerea Alianței Atlantice ar lua în calcul două scenarii în care NATO ar trimite trupe în Ucraina, pentru a o susține în războiul contra...

România – Cehia. Declarațiile selecționerului George Buricea înaintea barajului pentru Cupa Mondială

George Buricea, selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, spune că barajul cu Cehia, contând pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025, se...

A intrat în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența și pluralismul mass-mediei

Comisia Europeană (CE) a anunțat că astăzi, 7 mai 2024, a intrat în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența...
Ultima oră
Pe aceeași temă