19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCum sa nu ajungem parintii unor copii rasfatati (Bebelu.ro)

Cum sa nu ajungem parintii unor copii rasfatati (Bebelu.ro)

Rares Ignat, medic psihoterapeut, a fost invitatul zilei de 7 martie 2014 la emisiunea bebelu.ro. Pentru ca acesta sustine un seminar care se numeste “Rasfatul : Educarea eficienta se face in echipa”, l-am invitat in studio ca sa aflam cum recunoastem copiii rasfatati si mai ales cum sa nu ajungem in situatia de a fi parintii unor copii rasfatati. In cadrul emisiunii am aflat ca rasfatul intervine atunci cand raportul efort-recompensa este disproportionat, iar copilul obtine prea usor anumite lucruri sau parintele i le ofera mult prea usor. Iar medicul Rares Ignat ne-a dat cel mai elocvent exemplu – cel al dlui. Goe din schita lui Caragiale.

Urmareste materialul video pentru a afla ce trebuie sa faci, draga mama sau tata, atunci cand copilul se tavaleste pe jos in magazin pentru ca vrea neaparat o jucarie sau o ciocolata.

Mihaela Călin te aşteaptă cu invitaţi interesanţi în fiecare vineri, între orele 13.00-14.00 pe romanialibera.ro, radiolynx.ro şi bebelu.ro. Pentru ediţiile precedente click aici.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă