11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCum să intri în posesia istoricului căutărilor de pe Google

Cum să intri în posesia istoricului căutărilor de pe Google

Dacă aţi fost vreodată curioşi ce aţi căutat în urmă cu şase luni pe Google, compania americană vă oferă acces la întreaga voastră arhivă de căutări.

Google încearcă să ofere un nivel de transparenţă sporit când vine vorba de modul în care îşi desfăşoară activităţile. Mai mult decât atât, vrea să vă ofere un control sporit asupra informaţiilor voastre ajunse online. Din această iniţiativă face parte şi cel mai recent gest al gigantului american.

În urmă cu ceva timp cei de la Google v-au oferit posibilitatea să vă accesaţi întregul istoric al căutărilor pe care le-aţi făcut vreodată prin intermediul popularului motor de căutare. Înainte de orice, merită să aveţi în vedere că această funcţie este disponibilă doar internauţilor care se autentifică în momentul în care folosesc serviciile gigantului din Mountain View. Dacă nu aveţi un cont de Gmail şi nu v-aţi obişnuit să vă vedeţi numele în colţul din dreapta sus al ferestrei de Google, este foarte probabil ca aceste informaţii să nu se aplice în cazul vostru.

Citește continuarea textului pe Playtech.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă