6.3 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022
AcasăSpecialCum arată un birou de judecător român la Curtea Europeană a Drepturilor...

Cum arată un birou de judecător român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului

Judecătoarea Iulia Motoc a postat pe pagina sa de socializare o fotografie a biroului său.

Din imagine se poate observa că judecătoarea este o iubitoare de flori și nu oricare, ci chiar orhidee de diferite culori, în special cele alb – roz dar și mov.

Desigur, din imagine nu lipsesc încărcatele dosare ce-și fac loc înghesuit pe o canapea în culoare albastru deschis.

Doamna judecător se bucură și de o priveliște minunată, un câmp ”evergreen” chiar printre clădirile cartierului justițiabil de la Strasbourg.

Iulia Antoanella Motoc este judecător român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului și profesor la Universitatea din București. A fost judecător la Curtea Constituțională a României, fost raportor special al ONU pentru Republica Democratică Congo și a prezidat o serie de organisme internaționale de experți fiind și fost vicepreședinte al Comitetului pentru drepturile omului al ONU. La 1 octombrie 2013, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a ales-o pe Iulia Motoc judecător al Curții Europene a Drepturilor Omului în ceea ce privește România. Mandatul său de nouă ani a început la 18 decembrie 2013, iar în august 2021, a fost aleasă ca membru al Institut de Droit International.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă