13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăIulia Motoc, judecătoarea României la CEDO: "Sunt bucuroasă să anunț că mi-a...

Iulia Motoc, judecătoarea României la CEDO: “Sunt bucuroasă să anunț că mi-a fost decernat certificatul de onoare al Ministerului de Afaceri Japonez”

Iulia Motoc, judecătoarea României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a transmis pe rețelele de socializare că i-a fost decernat certificatul de onoare al Ministerului de Afaceri Japonez.

“Judecătoarea Motoc a avut o contribuție deosebită la promovarea drepturilor omului și a statului de drept în calitate de judecător al CEDO. De asemenea, a promovat schimbul judiciar între Japonia și Europa în calitate de punct de contact al CEDO cu Curtea Supremă din Japonia. În plus, a condus “Seminarul privind drepturile omului pentru femei în secolul XXI” în 2020 și “Simpozionul privind drepturile omului în sfera digitală” în 2021, ambele fiind găzduite în comun de Japonia și CEDO. Ne exprimăm recunoștința și felicitările noastre sincere pentru judecătoarea Motoc”, este mesajul postat de aceasta pe rețelele de socializare.

Iulia Motoc le elogiază pe femeile judecător la CEDO

Judecătoarea Iulia Motoc, reprezentantanta României în calitate de judecător la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului), le elogiază pe colegele ei care lucrează ca magistrați în această instituție europeană.

Iulia Motoc a postat pe LinkedIn o fotografie în care apare alături de alte patru femei magistrat. Imaginea este însoțită de următoarea explicație:

„Doamne judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Este ceva atât de special la o femeie care domină în lumea bărbaților

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă