16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCSM Bucureşti a învins echipa daneză FC Midtjylland, în grupele Ligii Campionilor...

CSM Bucureşti a învins echipa daneză FC Midtjylland, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins, vineri seară, echipa daneză, FC Midtjylland, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor, cu scorul de 24-22, informează Mediafax.

Marcatoarele echipei bucureştene a fost Gullden – 9, Curea – 4, Rodrigues Belo – 3, Torstensson – 2, Fisker, Brădeanu, De Oliveira, Vărzaru, Martin Berenguer şi Manea.

Pentru formaţia oaspete au înscris Ahlm – 6, Jorgensen – 5, Boegelund – 3, Kristiansen – 3, Thorsgaard – 3, Pedersen şi Jensen.

În continuare, CSM București va avea următorul program în grupa 2: cu Gyor, în deplasare (6 februarie), cu HC Vardar, pe teren propriu (14 februarie), cu FC Midtjylland, în deplasare (21 februarie) și cu Gyor, pe teren propriu (28 februarie).

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală, în care vor lupta eliminatoriu pentru calificarea la Turneul Final Four, programat la Budapesta, în 7-8 mai.

Cele mai citite

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă